dimarts, 22 d’abril del 2008

Bona notícia!

Tot no son males notícies als diaris!
Segons diu el diari Epais7
La Diputació subvenciona amb 120.000 euros les obres de millora de l’entorn natural de la Mussara
Espais7 , 15/04/08, 12:30 h
La Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció de 120.000 euros a l’Associació de Pares de Minusvàlids del Baix Camp, per a la recuperació i adequació de fonts i pastures a l’entorn de la Mussara.
El projecte preveu actuacions destinades a millorar les condicions en què es troben actualment les zones d’actuació alterades pel creixement descontrolat de vegetació, i l’executarà l’associació amb un equip de treball de sis persones. L’acord s’emmarca dins el conveni que la Diputació de Tarragona té amb l’Obra Social ‘la Caixa’ per a la preservació i difusió dels valors naturals dels municipis de la demarcació de Tarragona, i per afavorir la inserció laboral de grups amb risc d’exclusió social.
Els 120.000 euros de la subvenció que atorga la Diputació de Tarragona estan destinats a la neteja d’escombraries, desbrossat de vegetació, retirada de restes de tot tipus, restauració de fonts naturals i indrets d’especial interès per a la ramaderia de la zona, llocs d’interès paisatgístic, social, recreatiu i de comunicació, així com la millora d’aquests i el seu voltant forestal.
L’Associació de Pares de Minusvàlids del Baix Camp serà l’encarregada d’executar aquestes tasques amb un equip de sis persones. En aquest equip hi haurà, com a mínim, quatre persones amb algun tipus de discapacitat. El conveni té vigència fins al 31 de desembre d’enguany, i l’actuació es durà a terme durant el 2008.
El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, considera que l’acord «va més enllà d’un simple conveni, donat que comporten un progrés social i una implicació de la nostra societat amb la integració al món laboral de persones disminuïdes o amb risc d’exclusió social».
La Diputació subvenciona amb 120.000 euros les obres de millora de l’entorn natural de la Mussara

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

en falten mes, però menys dona una pedra

petons

aigua ha dit...

Per alguna cosa ès comença.