divendres, 9 de maig del 2008

Salvem la Boca de la Mina

la caminada s'ha posposat

http://blocs.mesvilaweb.cat/casaldespertaferro
Amb aquesta caminada es vol denunciar el projecte de reforma de la Boca de la Mina, una reforma que pretén pavimentar l’espai central del passeig transformant-lo en un passeig “dur” com ja ha vingut passant amb el Passeig Sunyer o Prim, fet que provocaria la destrucció de la identitat d’aquest indret emblemàtic de la ciutat. Es demana al consistori que es replantegi el projecte i que millori l’estat actual sense modificar-ne l’estètica, deixant-lo com el passeig que ha estat sempre.



No deixem perdre un dels pocs llocs sense ciment que queden a Reus. Un camí dins la citutat en el que pots fer un viatge en el temps i passejar com abans.

2 comentaris:

horabaixa ha dit...

Hola
Tan de bó que a qui correspongui faci el que demaneu. Tot i que no espereu gaire. Molt parlar de respecte a la natura i a la que poden...... zas !!!!!!
Amb aquestes denúncies es fa concienciar a la gent. Ojala tinguis sort.
Una abraçada

Alegria De La Huerta ha dit...

Ara fa 40 anys deien sota les llambordes hi trobareu la platja. Bé, sembla que la gent de la construcció s'està passant del sector de fer cases al sector de fer parcs i jardins. Els camins i les places ja no són el que eren i això no pot ser... un NO als camins i les places dures!!