dimarts, 15 de juny del 2010

Castell Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou

De tant en tant m'agrada anar a fer el turista per la meva terra i aquest cop vam visitar el Monestir d'Escornalbou. Es un lloc amb un encant especial les altres vegades que havíem pujat varem passejar pel bosc que l'envolta, el contrast de la pedra vermella i el verd de la vegetació li dona un aire màgic i misteriós, però aquesta vegada ens vam animar a fer la visita guiada a l'esglesia i a la casa que va reconstruir al seu gust el Sr. Eduard Toda. Va ser una visita molt agradable que em va portar per una estona a temps passats.
(llàstima que no deixen fer fotos de l'interior de la casa)

Al costat de l'esglesia hi ha una petita ermita amb la Verge del Llibre (hauria de ser la patrona dels escriptors i llibreters)







la ermita te sortida a l'antic claustre des de on vam poder gaudir d'unes espectaculars vistes i on m'hagués quedat tot el matí respirant aquella pau especial que nomes es troba en aquests llocs.





Escornalbou....... un lloc especial per passejar sense presses.                                                                

5 comentaris:

Assumpta ha dit...

T'anava a felicitar per la nova plantilla... però és que el post és tan requetepreciós que no sé si felicitar-te primer pel reportatge... En tot cas, queda felicitada per les dues coses ;-))

No sabia això de la Verge del Llibre! Què maco! I tant que hauria de ser patrona d'escriptors i llibreters!!

Les vistes són espectaculars!! Maquíssim ;-))

Agnès Setrill. ha dit...

No fa gaires mesos que vaig fer aquesta mateixa visita, i això que porto temps vivint a Reus! (al costat). Hi han moltes coses interessants per aquí, has estat a Mont-Roig, a les ermites i a l'areny?

MARTELL DE REUS ha dit...

El que és un desastre és que tot el perímetre del voltant del Castell (el Passeig dels Frares i Santa Bàrbara) es tanqui a les 5 de la tarda !!!

Els de la Gene es llueixen.

aigua ha dit...

Gràcies Assumpta!

Hola Agnès Doncs si que he estat per Mont-Roig, però no sabia això de l'Areny ( ja he buscat informació) Gràcies, el poso a la llista de sortides pendents :)

MartellDoncs no sabia que passejar pel voltant del Castell tingues horari!

sànset i utnoa ha dit...

Paga la pena perdre -guanyar- un matí i anar-hi. I fer la visita guiada, clar.

*Sànset*